Tekst

La deg begeistre!
Godt innhold er viktig – uansett hvordan du ønsker å kommunisere.

I dag handler det i stor grad om å kunne fortelle sin historie – og samtidig sørge for at den blir lest av dem du ønsker å nå. Skal du skjære gjennom all støyen må du ha en god historie, være presis i språket og vite hva du skal vektlegge for å nå akkurat dem du ønsker. Noen kaller det content marketing, andre strategisk innholdsmarkedsføring. Uansett handler det om å skape og å distribuere relevant og verdifullt innhold i egne kanaler for å tiltrekke seg, engasjere og beholde en tydelig definert målgruppe. Eller sagt på godt norsk: du publiserer gode historier gjennom flere ulike kanaler for å få kunder til å foreta lønnsomme handlinger på sikt – både for deg og for dem.

Her står den gode historien i sentrum – kommunisert på et språk som målgruppen forstår.

Vi har bred erfaring innen tekstproduksjon – og bistår deg med alt fra redaksjonelt innhold til reklametekster, tekst til brosjyrer, websider og effektiv kommunikasjon i sosiale medier.

Tekstforfatting Skretsj AS

Kontakt oss

Bruk skjemaet for å kontakte oss dersom du ønsker en prat om tekstforfatting, noen av våre andre tjenester, eller bare ta en kopp kaffe.

Til toppen