Kreative hoder

Runar Andersen

Runar Andersen

Tekstforfatter / AD

Runar har mange års erfaring som tekstforfatter med spisskompetanse på strategisk innholdsproduksjon. Han har stått i spissen for konseptutviklingen av en rekke magasiner og har i tillegg ledet disse i oppstartsfasen frem til veletablerte produkter. Han har også stått for regien i  en rekke reklamefilmer for små og mellomstore bedrifter, og har ved siden av forelest et tusentalls timer på høgskole og vgs innen geofag, mediafag, økonomi og markedsføring. Med lidenskap for sosiale medier, godt innhold og visuelle virkemidler møter han de fleste utfordringer med pågangsmot og godt humør. Beskrivelse: morgenfugl

Han er utdannet markedsfører fra Handelshøyskolen BI, har en bachelor i geografi fra Nord-universitetet og hovedfag i pedagogikk fra NTNU.

Marius Heltne

Marius Heltne

Designer / Webutvikler

Marius er utdannet innenfor digital medieproduksjon og har hovedansvar for design, webutvikling og filmproduksjon. Han har i flere år arbeidet som webdesigner for større bedrifter i Oslo før han tok til fornuft og flyttet til Ålesund. Her har han arbeidet med design og filmproduksjon – i tillegg til å forelese et tusentalls timer i mediafag, kreativ konseptutvikling og Adobe-software.

Han er lett arbeidsnarkoman med lidenskap for innovative løsninger og trives godt når han kan ferdes i upløyd mark – metaforisk fortalt.

Marius er utdannet digital medieprodusent fra Høgskolen i Østfold og har hovedfag i pedagogikk fra NTNU.

Adam Foks

Grafisk designer

Adam er en kreativ junkie. Han er vår grafiske designer, og mannen å snakke med når det kommer til konseptutvikling, grafiske profiler, logo, typografi og annet snacks.

Adam har ledet flere store prosjekter, og er dyktig i det han foretar seg.

Til toppen