Film

La deg begeistre!
Det har aldri vært enklere å bruke film i reklame og markedsføring. Men så har det heller aldri vært flere produksjoner der ute blant bedrifter og kunder i den store verden. Skal man nå ut med sin historie må man ha en gjennomtenkt og virksom filmstrategi i bunnen. Vil du bare reklamere for et produkt? Eller vil du formidle bedriftens identitet? Skal det produseres i bredde- eller høydeformat? Sosiale medier, møterom, display eller TV? Eller kanskje vil du ha en film til å sette stemningen i taket når du holder din presentasjon. Hvem er egentlig målgruppen din og hva skal du fortelle? Vi vet hva som engasjerer målgruppen din og hjelper deg med en aktiv og visuell kommunikasjon. Med god planlegging og effektiv gjennomføring koster det ikke så mye som mange tror. De mest effektive filmene til bruk i sosiale medier varer bare 15-20 sekunder!

Bruk av film på sosiale medier er i en voldsom vekst – og innen 2020 vil over 80% av innholdet på Facebook være videobasert. Tør du la være?

La oss ta en prat, legge en strategi og skape begeistring sammen.

Hatlehols produksjon

Kontakt oss

Bruk skjemaet for å kontakte oss dersom du ønsker en prat om filmproduksjon, noen av våre andre tjenester, eller bare ta en kopp kaffe.

Til toppen